Personeel nodig?

Wij helpen je!

Heeft u tijdelijk mankracht nodig? Wij als NHL uitzendbureau B.V. functioneren als werkgever en vervullen dan ook alle verplichtingen.

Wij doen er alles aan om snel, geschikt personeel te leveren. Zodat uw bedrijf voortdurend optimaal operationeel kan blijven. Bent u van plan om personeel in te huren en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van uitzendwerk? Neem dan gerust contact op. Samen bespreken wij de mogelijkheden en de wensen.

Neem contact met ons op

Onze diensten

Ons prioriteit ligt bij het vinden van de juiste mensen. Bij NHL Uitzendbureau zijn we dagelijks hard aan de slag met het vinden van geschikte medewerkers voor onze opdrachtgevers.

Wij bieden flexibiliteit en zekerheid. Via detachering leent u medewerkers voor een vooraf bepaalde periode. De werknemers blijven contractueel werkzaam voor NHL Uitzendbureau, maar vallen onder de leiding van de opdrachtgever (u). Neem gerust contact voor meer informatie. Dan lopen we punten samen door.

NHL Uitzendbureau pakt aan en we gaan recht op het doel af. Onze slogan luidt: ‘Altijd in beweging.’ Dat is niet zonder reden. Wij kijken altijd hoe we vooruitstrevend en vernieuwend kunnen zijn. Kan het efficiënter? Hoe kunnen we als bedrijf nog beter functioneren? Hoe kunnen we de beste kandidaten en werkgevers vinden? Ons streven is te blijven groeien en te ontwikkelen.

Deze partners gingen je voor

Het resultaat van onze samenwerkingen

0

Vacatures
0

Sollicitanten
0

Vervulde
Posities
0

geleverde
diensten